مقالات

بررسی گرایش های تفسیری در تفسیر خسروی 

بررسی گرایش های تفسیری در تفسیر خسروی

 

نویسنده: دکتر فردین احمدی

چکیده مقاله:

گرایش ها ی تفسیری، در حقیقت شرح معنای به دست آمده توسط روش های تفسیری است؛ یعنی بر اساس منابعیخاص، معنایی برای آیات به دست می آید و مفسر برای شرح آنچه که استنباط نموده است از علوم مختلفی استفاده می کند.

 

این مرحله که مرحله شرح، توضیح و تطبیق معانی آیات است، گرایش ها ی تفسیری را شکل می دهد، نیازهاو دغدغه ها ی مفسر نسبت به مسایل مختلف بیرونى و جهت گیری ها ی عصری نیز در آن تاثیر گذار می باشند برایدست یافتن به گرایش ها ی تفسیری، ابتدا باید به خود تفسیر و سپس به فراوانی مطالبی که تحت عنوان گرایش مطرحندتوجه نمود.

 

گرایش تفسیری تفسیر خسروی به خاطر استفاده از تفسیر گذشتگان، انواع گرایش ها در آن دیده می شودولی با بررسی ها ی که انجام شد می توان گفت که گرایش تربیتی و هدایتی و اجتماعی نمود بیشتری دارد.

 

لینک ثابت به این مقاله:

https://civilica.com/doc/778127

شناسه ملی سند علمی:  ICCRT04_093

تاریخ نمایه سازی: 30 شهریور 1397

6 بازدید
تصویر نویسنده
فردین احمدی

فردین احمدی دکتری فلسفه تعلیم وتربیت و برنامه ریزی و دانشجوی دکتری علوم قرآن و حدیث از دیار استان زنجان و در استان تهران دوران کودکی و نوجوانی را سپری و درحال حاضر در شهر کرج زندگی می کند. ایشان معلم دانشگاه و کارمند آموزش و پرورش می باشد. یکی از موفق ترین کار آفرینان جوان در عرصه فرهنگ و هنر است.فعال رسانه از دیگر فعالیت های ایشان است که طی این سالها یادداشت ها و مطالب متعددی در رسانه های معتبر منتشر شده است. کتب و مقالات قابل توجهی از ایشان به انتشار رسیده است. در حال حاضر جوانترین ناشر کشور ایران و یکی از موفق ترین مدیران نشر در کشور ایران یعنی انتشارات بین المللی حوزه مشق می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *